Σχεδιασμός Δοκιμή Παραγωγή

Σχετικά με την εταιρία Γιαμπαζολιάς
Kατασκευές CNC
Giampazolias Punching

ΓΙΑΜΠΑΖΟΛΙΑΣ Α.Ε. ΒΙ.ΠΕ Ηράκλειο Κρήτης

Η εταιρία ΓΙΑΜΠΑΖΟΛΙΑΣ Α.Ε, είναι μια επιχείρηση εξειδικευμένη στην επεξεργασία μετάλλου. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2000, με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, σε μια έκταση 2000 τ.μ.

Η ιστορία της ξεκινάει από το 1978 με την κατασκευή εξαρτημάτων σκαπτικών μηχανών, έπειτα ασχολήθηκε με την κατασκευή φιαλών υγραερίου και εξαρτημάτων για την κατασκευή ηλιόθερμων. Από το 1995 μέχρι σήμερα έχει εξοπλιστεί με τα καλύτερα μηχανήματα για την επεξεργασία φύλλων λαμαρίνας και κάθε είδους μετάλλου.

Σήμερα η εταιρία ΓΙΑΜΠΑΖΟΛΙΑΣ Α.Ε προσφέρει μια ευρεία γκάμα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών που αφορούν το μέταλλο και την εμπορία του και συνεχώς διευρύνει τις δραστηριότητες της και τον εξοπλισμό της με στόχο να μπορεί να καλύπτει ολοκληρωτικά τις ανάγκες των πελατών της. Ο Προσανατολισμός είναι πάντα προς τις απαιτήσεις των σύγχρονων αναγκών με εγγυηση την άψογη διεκπεραίωση των παραγγελιών με νεους αλλα και διαχρονικούς πελάτες.

Πείτε μας τι θέλετε και εμείς θα το Κατασκευάσουμε!

Υπηρεσίες για κάθε είδους μετάλλου

Σχεδιάζουμε σε συνεργασία με εσάς τα σχέδια που εσείς θέλετε για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή. Σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας με στόχο την καλύτερη λειτουργική χρήση της κάθε κατασκευής.

Εμπειρία, Εξειδίκευση, Εξοπλησμός

Εμπειρία, Εξειδίκευση, Εξοπλησμός

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις κατασκευές κάθε μεγέθους και δυναμικής με αξιοπιστία, ταχύτητα και χαμηλό κόστος, με το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα της κατασκευής οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η οργάνωση της παραγωγής με τα πιο σύγχρονα συστήματα και τεχνολογίες εξασφαλίζουν την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε.

Oι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις σας, επιβάλλουν τον εκσυγχρονισμό στον εξοπλισμό μας.

Έλεγχος και Μαζική Παραγωγή

Ο εξοπλισμός και το προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψη οποιοδήποτε όγκο παραγωγής.

Κάθε εργασία που πραγματοποιείται αρχειοθετείται ξεχωριστά, έτσι ώστε η επανάληψη κάθε κατασκευής να μπορεί να επιτευχθεί άμεσα, με μεγάλη ταχύτητα και απόλυτη ποιότητα χάρη στα σύγχρονα μηχανήματα μας.

Η επεξεργασία κάθε μορφής λαμαρίνας αλλά και μετάλλου για μας είναι καθημερινή ενασχόληση.

Έλεγχος και Μαζική Παραγωγή
Giampazolias - Mass Production - Heraklion Crete
Image